Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta i ljuset

Lärkan på darrande vingar
Brinnande mörk i det blå
Ständigt högre sig tvingar
Högre och högre ändå

Nu blev han borta i ljuset
Ingen kan se honom mer
Endast den jublande sången
Strömmar alltjämt hit ner

Hjärtat när skall du hinna?
Självt till ditt mål en gång
Att få i ljus försvinna
Och bli till en jublande sång




Fri vers av natt
Läst 315 gånger
Publicerad 2010-09-01 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

natt