Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du.

gå ett steg,
men inte närmre.
för i samma stund
som din lukt når mitt syre
faller jag hejdlöst.
o hur jag än försöker,
så avslöjar min blick
det mina röda kinder
redan försökt berätta.

som av en slump,
passar din hand i min.
o när ingen ser,
ler jag åt något
min fantasi gjort med dig.



kom närmre.













jag är rädd.




Fri vers av isabell.larsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-06 16:49



Bookmark and Share


  poetlinan
Stark text, gillar verkligen "som av en slump,
passar din hand i min" Jättebra!
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson VIP