Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än hjärtat rymmer

Har du hört hur jag har ropat
ditt namn gång på gång?
Hur jag lyssnat efter stämman
av dina ljuva läppars sång?

Jag har tänkt på alla stunder,
alla stunder som vi haft.
Jag har lagt mig ned bredvid dig
och tagit hjälp utav din kraft.

Du ska alltid finnas hos mig
som en ängel i mitt bröst.
Och när jag är klar på jorden,
bara kalla med din röst.

Jag vill tacka dig för evigt
för alla minnen som du bär.
Och jag ska sakna dig för alltid,
du har format vem jag är.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
När tystnaden har lagt sig
och sorgen ebbat ut
ska ni minnas mig med glädje,
ja precis som förut.

Jag minns den sista natten,
hur du vaka' över mig.
All min kärlek får du bära,
hela livet inom dig.

Och jag har hört hur du har ropat,
jag har hört din vackra röst.
Jag har funnits där bredvid dig,
som din styrka och din tröst.

Ni kan se mig i himlen
som en fågel högt i sky.
Ni kan tro att jag mår bra nu,
jag både skrattar och är kry.

Jag vill tacka dig för evigt,
för alla minnen som du bär.
Och jag ska sakna dig för alltid,
du har format vem jag är.




Fri vers av isabell.larsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-11-23 15:32



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Vackert
2022-01-07

  AndLou VIP
Mycket vackert ordat!
2020-11-25

  Stisse
Vackert och innerligt. Fin rytm den borde tonsättas.
2020-11-25

  Solstrale VIP
Du briljerar med denna dikt så underbart, med följeslagaren i andra satsen... Tack!
2020-11-25

  Dennis Brinkeback VIP
Vackert
2020-11-25

  bibbi ahrnstedt
Mycket känsligt och berörande diktat
2020-11-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
Galant om något
2020-11-23

    Sefarge VIP
Verkligt inlevelsefullt
Sjungande Skriftat!
;)
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson VIP