Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När minnena segrar

 

Krampen hamrar i bröstkorgens muskler

knyter varje blodkärl

andningen upphör

dimman täcker ögonen

när chocken sprider sig

på svaga ben

 

du vacklar

 

rädslans mörka hand

håller om halsen

stryper på ett ögonblick

det som förut flödat

rösten kvider svagt

 

du dör igen

 

och igen

 

och igen




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-08 19:11



Bookmark and Share


  dead_prez
du skriver lysande
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP