Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis när vi trodde att vi var färdiga.....




Cirkelgång

 

När lugnet lagt sig

kroppen stillas

inga tankar bråkar mer

 

När närvaron kommit

andningen fördjupas

medvetenheten vaknar igen

 

När lugnet lagt sig

lemmar slappnar

du anar livets vågor

 

När vågen kommer

själen skriker




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-09 07:33



Bookmark and Share


  Lady Alassa
en mäktig dikt om avslappningens välsignelse.
en nödvändig förutsättning finns uttrycksfullt i raden:"inga tankar bråkar mer"
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP