Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehag

Av alla problem jag har
är det minsta mitt största

Den fulaste blir finast
och den senaste min första

Lika förvirrat som det är att läsa
är det att genomgå

Att snurra runt helt ensam
utan att riktigt förstå

Varför allt måste hända
på en och samma gång

Varför alla dina minnen
numera finns i kartong

Varför alla som du trodde
du kunde lita på

Numera får dig
att ännu sämre må

Varför du hela tiden befinner dig
i ett ständigt obehag

Den här cirkusen håller på
till ditt sista andetag




Bunden vers (Rim) av Fridzuz
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-10 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridzuz

Mina favoriter
Frida