" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag hörde en röst som viskade....."glöm aldrig det du är och den styrka du bär"....




I det fördolda

 

Glömmer åter mig

och förvånas

när jag upptäcker

hur styrkan känns

då flöde finns

i mitt träd av känslor

där rötterna sträcker sig djupt

ned i det undermedvetna

och kronan nuddar universums nervsystem

 

Andas in i kropp

känner viljan i blodets puls

slag för slag

spridande min essens

genom kroppens hålrum

och förvånas

hur jag kunde glömma

det jag är

och den styrka jag bär




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-11 11:53



Bookmark and Share


    Annika J
Intressant dikt .
Bilden med trädet är mycket bra !
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP