Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå ett monster

Du äcklar mig!
Men jag vill att du tar mig
och vill ha mig
Tränger in i mina rum och skrymslen
Utan pardon
Brutal realism i knivskarpt dagsljus
Jag våndas
och går av på mitten

Ännu förnedrad och utlämnad
Vill fortsätta
att förnedra mig med dig
Älska din pyrande aska
Totalt och obarmhärtigt destruktivt
Detta är fanimej
groteskt
Ditt jävla monster!




Fri vers av Z dotter
Läst 360 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-13 21:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
:) aj då, ja, det kan ju va både bra o dåligt, beroendes på hur o vad, m.m.

Bra skrivet är det dock.
2011-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Är detta min fru som skriver under pseudonym...?
2010-09-13

  Bobby
Hårt, svindlande och stundom bedårande.
2010-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter