Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cellminne

 

En gång i tiden lät jag mig beröras av dig

en smekning fick kroppen att vibrera

väckte längtan när passionen skakade mitt sinne

En gång i tiden berörde du mig

med dina fingrar över hela min kropp

jag gav efter för din åtrå

 

En gång i tiden lät jag din åtrå beröra mig

min kropp har bevarat känslan

djupt i varje cellminne

En gång i tiden berörde du min längtan

hud mot hud, ditt hjärta mot mitt hjärta

jag glömmer det aldrig




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-18 09:07



Bookmark and Share


  Anna*
Cellminnen är starka! Fint skrivet!
2010-09-28

  Suzy med punkterna
Skriver under på orden under mina...glöm inte för den känslan är och förblir
2010-09-23

  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
Glöm det inte! Lova!
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP