Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barn

Älskade lilla barn
DU vänt upp och ner på vår värld
Allt nu kretsar kring dig.
Med ditt leende du styr oss totalt.
Men vad skulle vi göra utan dig?
Vad har då livet för mening?
Äslakde lilla barn, bli aldrig stor!




Fri vers av Firefairy
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-29 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Firefairy