Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har hela mitt liv blivit betraktad som ett objekt, säger Petra. Och jag håller med henne i den situationen som dyker upp som 'gubben ur lådan' om och om igen livet igenom. Det där drabbar inte bara grabbar och män dessvärre.


En smula skruvat om företagsamhet





Känn du på mina sköna pattar
tack för att du om dem fattar
tack för att du begriper
att du känner på dem, griper

nu kan jag gå vidare i livet
glömma dig, det är ju givet
tafsa på dig själv nästa gång
eller bara sjung din egosång




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-04 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP