Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett sommarlov i bröstet som kanske aldrig kommer ta slut


du är så nära ibland att bryta igenom
alltihop känns som dan före en skolavslutning
som om du sover
med strama flätor
för att vakna upp till ett sommarlov i bröstet
som kanske aldrig kommer ta slut
och du vetter mot
allt på en gång
mer än någon annan jag känner
och envisas med att låtsas som allting
där du
inte utan tvekan
går för att möta den busschaufförs blick,
den regntemperatur , den cappuccino
som är klartecknet på att du har lidit nog
och att nu
kan du göra vad du vill




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 674 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-10 18:24



Bookmark and Share


  Mellanakt
Jag känner mig som den flickan jag var med flätorna och starka ben och längtar och frihet. Fint, befriande och vemodigt!
2015-01-11

    © Birgitta Wäppling VIP
Du skapar en fin känsla när du skriver, en stämning en spännvidd. Läser gärna fler av dina alster.
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna