Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten är förstås ett försök att beskriva, liksom mina andra texter oftast är sådana försök att berätta något om livets strapatser och tillika äventyr


Det är hans fel alltsammans





Han var hos mig igår
sedan lämnade han mig
åt mig själv

idag hittar jag
varken lusten eller några nycklar
han måste ha tagit dessa med sig

jag känner på mig
hur fel det var att han kom
tagandes livet med sig ut

här brann jag som en sol
av inspiration och kraft
i hans sällskap

nu har allt liv brunnit ut
kvar finns bara aska
utöver mitt bittra nederlag




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-11 15:56



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En energitjuv av det lömskare slaget..?
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP