Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan som människa nå långt i sin strävan efter att få, men kanske är det i att ge uttryck för sina känslor som kärleken vinner mera mark. Ibland när man vill 'för mycket', vill kanske kärleken verka undflyende, söka nya uttryck


Om än själar delar samma rum





Hennes läppar sökte hans
gled nedåt mot hans hals

men hans fingrar sökte gitarrens hals
hans fingrar kysste dess strängar

hon hade en melodi i hjärtat sitt
en annan på sina röda läppar

han lät gitarrens toner sjungande
beskriva kärleken till livet

hennes försök till kyssar
sökte tävla med kärleken till musiken

ju mera hon ville visa fram sin kärlek
dess mera tydde han sig till musiken




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-16 17:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Kärleken har många olika vägar..tänkvärd text..
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP