Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om dans


Drömmen som brast
Rev upp ett rött sår
Som blir rödare med varje år
Och livet med sina tvära kast
Gör minnets smärta så svår

Att hamna i det som var min dröm
Men utanför och aldrig i
Sliter såret som en trasig söm
Jag kan titta på men det blir aldrig vi

Min dröm var ett liv i dans
Sen fastnade jag ingenstans
Jag kommer nog aldrig vara där
Men jag tar del av det här
Och dansen de dansar är mig kär




Fri vers (Fri form) av Grå
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-16 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grå
Grå