Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten har inget inbyggt budskap, såvitt du som läsare inte själv lägger in mera än vad det redan står här. Men vi tolkar ju å andra sidan texter olika, personligt.


Liten upptäcktsresa.





Då jag möter människor av olika slag i tillvarons olika salar, om än det råkar vara utomhus ibland.

Jag brukar föreställa mig hur de ser ut utan hår på huvudet. De behåller visserligen sin särart som personer, men utanpå blir de genast mera lika varandra och blir då så mycket lättare att behandla 'demokratiskt'.

En människa har mig veterligen sagt sig bruka föreställa sig folk hur de ser ut nakna, kanske just för att uppnå samma effekt. Själv föredrar jag att inte gå riktigt så långt. Men hellre barhuvade än se ut som kollaboratörer från senaste världskriget ändå, var min som tanke.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-17 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP