Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eddalle



Edda pieni tytöntyllerö
silmäsi kauniin siniset
Kuin lemmikit kesäisellä niityllä
Niistä loistaa taivaan sini ja kirkkaus

Seisot mäen nyppylällä
katselet kauas horisonttiin
Ihmettelet ihmeellisiä asioita
mitä kesällä luonossa tapahtuu

Leppäkerttu lensi polvellesi
ja perhonen hiuksiisi
Aurinko menee pilven taakse
Sade pilvi kastelee sinut kokonaan

Istut ja nautit kesäsateesta
kunnes aurinko tuleee esille
Taivaalle ilmestyy sateenkaari
Ihmeellisiä asoita on maailma täynnä











Fri vers av maija tuori
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-20 11:06



Bookmark and Share


  arja savela
kAUNIISTI KERROTTU LAPSELLE. tULEE KESÄÄ IKÄVÄ,PERHOSIA JA LEPPÄKERTTUJA MM
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori