Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring



Din beröring

få vibrationer

på min hud


Som asp blad

i sommarkvällens

ljuvliga vind










Fri vers av maija tuori
Läst 439 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-10 20:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint :)
2016-03-28

  Ronny Berk
som människan i naturen, fin poesi !
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori