Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Jakten på den perfekta kroppen', av Lars E. Jönsson, inspirerade till kritiken (Hans senaste text tar upp några olika metoder jag inte känner till men som låter nog så intressanta att prova på, bara inte på tiotusen meters höjd över havet.)


Kritik på en text (523) - Kritisk granskning av metodisk skrivelse



Metod-metoden finns också, den som handlar om att gå metodiskt till väga. Jag tycker dina kåserier om skilda ämnen är något för korta, dessutom borde de kunna vara något mer åt rena struntprat-hållet* och innehålla några fallbeskrivningar å det lätt humoristiska hållet, men på det hela taget är det ju roligt att du lockar läsaren att läsa, i vilket fall som helst. Ja, det är för mycket av antydan till sex i dem också, vilket en pryd typ som jag finner lätt avskräckande.



*Risken med att vara alltför seriös i en text som är ett kåseri är att en del människor som läser texten, gör det som fan läser biblen. Det vore inte bra alls om denna risk började bli överhängande.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-26 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP