Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nornors väv

 

Jag såg nornorna spinna väven

ödet speglades

i mina pupiller

tankarna fyllde sikten

insikten

trefaldiga tankar

kvinnliga

fulla av åtrå

ändå i stillhet

själen våndades

pulsen ökade

jag insåg

jag var

förlorad igen




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-28 19:41



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
Vackert, tänkvärt och ger mersmak!
2010-11-28

  Michaela Dutius
"tankarna fyllde sikten" - ord som är ett hav av information - gömmer dem i mitt hjärta
2010-10-30

  Annette Andersson
Så ljuvlig!
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP