Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag


Låt ditt hjärta slå för din längtan
och din sorg, även för din kärlek
som du känner, andas djupa andetag
försök att släppa loss taget försiktigt,
låt dig själv falla i dig själv, efter dina
egna förutsättningar.












Fri vers av Janne
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-01 17:39



Bookmark and Share


  karenina VIP
tycker om, att verkligen känna efter och leva efter den egna viljan och längtan
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne