Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är man ....


Sinnesfrid

Jag har saknat så mycket,
kanske helt i onödan
nåja..en del i alla fall

något av det viktigaste har nog
legat dolt inom mig

och det som ligger närmast
är som sagt var svårast att se

stundom är sinnet skarpt
som rakblad
ibland slött och utan skärpa










Prosa av ~Leonardo~
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-28 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnesfrid är inte så lätt att få.. men dina tankar här .. känns som att du är på väg till större insikt om fenomenet
2013-09-28

  ~LillMarlene Landen~
Stundom är sinnet skarpt
Som rakblad
ibland slött utan skärpa

Klockrent!
2013-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det måste friden komma ovanifrån innan den kan komma inifrån.
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~