Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Dröm...

En dröm
En känsla
En önskan

Vågar inte tro
Inte hoppas
Att det är mig
Du menar

Tills du ser mig
I ögonen
Och säger orden
Vågar jag inte tro

Att få slutas i
Din öppna famn
Där du viskar
I mitt öra
Att du
Älskar mig
Såsom jag
Älskar dig
Är livets mening

Jag ska söka
Tills jag finner
Platsen där
Du
Väntar på mig

Räck mig din hand
Jag tar den
Utan att darra
Eller tveka

Jag ska finna dig
För jag vill
Att du ska dela
Min dröm
För resten
Av livet…

// TT

(c) 2010




Prosa av TT
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-08 08:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbar liten kärleksförklaring, så trevande skört och med det innerliga blir det så vackert!
2016-04-24

  Julio VIP
Nice^^
2010-11-30

  Bubbth
Wow, jag vill också kunna skriva kärleksdikter, du är grym :)
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT