Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Gud Var Glad...


En dag
En alldeles
Vanlig dag

Vaknade Gud
Med ett leende
På sina läppar

Den dagen
Ville Gud göra
Något särskilt gott
För oss andra
Och för mig

Den dagen
Skapade han
Dig
Och han gav dig
Ett vackert namn
Som hedrar honom

Gud skapade Dig
Den vackraste
Det bästa
Gud skapat

För du måste
Vara skapad
Av en
Lycklig Gud

Den bästa dagen

Och den kvällen
Somnade Gud
Tänkte på vad han gjort
Fann att det var gott
Och han log nöjt
I sin himmel…

TT

© 2010




Prosa av TT
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-08 08:34



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Självklart var det så! =) Så bra!
2011-05-10

  Ninananonia VIP
Älskar denna dikt så!
Underbar!
Åpplåder!
Fanfarer!
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT