Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Dog...

Jag dog en smula idag
Det kom
Så plötsligt
Jag dog en smula idag
Av tystnaden
Av ekot av
Ingenting

En liten del av mig
Dog idag
Av det stumma
Av det intet vardande

Jag dog en smula idag
Det kom
Så oväntat
När du inte
Svarade
När du var tyst
Och min fråga
Fick klinga bort
I de ohördas sal
Där svaren aldrig
Kläs i ord

Jag dog en smula idag
Det blev så kallt
Så tyst och tomt
Så ensamt
Inuti

Jag ropade i natten
Jag viskade
Ditt namn
Men du
Svarade inte
Du var tyst
Och då dog
En liten del
Av mig…

TT

© 2010




Prosa av TT
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-08 12:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker.
Smärtsam.
Berör.
Känner denna dikt.
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT