Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kopplad till "Varför du...?"


Varför...?

Om inte
Gud menade
Att vi
Hör ihop
Varför lät han mig då
Träffa dig?

Om Gud
Inte menat
Någonting alls
Med oss
Varför lät han mig då
Se dig?

Jag längtar
Efter en
Jag inte borde
Ha längtan till
Som jag inte
Får sakna
Men saknar ändå

Någon
Som är vackrast
För mig
Som berör mig
Som ingen annan
Berör mig inuti

Om jag inte
Får bli älskad
Av den jag älskar

Varför Gud

Varför
Måste jag då
Ha träffat dig?

TT

(c) 2010




Prosa av TT
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-09 17:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan där
frågeställning
som det kan
vara som svårt
att ta
ställning till
om den hela tiden
skall som
hängas upp
på en
annans slags tro
än blott
förälskelsen
2012-01-09

  Ninananonia VIP
För att det var meningen...

En dag får du se...varför.. :)

En mycket vacker dikt..

som jag tycker om...
2011-07-18

  wildah
Berör och vrider om! Vackert!
2011-04-16

  wildrose
Vacker text
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT