Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi delar samma slut

Glasfiber i gryningen
Vi är midnatten och skymningen
det var aldrig meningen att
vi skulle få varandra
även om
Det är allt vi har

Du är mina sista droppar av
förstelnat regn
Diamantkross mot mina fingrar

Vi är en olycka
dansar så skört i samma otakt
Spänn dina fingrar mot min ryggrad
Mina andelar svett
väger så tungt mot din panna

Man lever bara en gång
och jag skrattar mot din
kvällsdoft

Man lever bara en gång
men jag lever för två




Fri vers av Fagnes
Läst 493 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-10 21:03



Bookmark and Share


  Dalliance
Vackert, gripande och till och med mysigt. Bra!
2010-11-10

    Melona
Avslutningsraderna - jag ler stort!
Syftar titeln på de raderna med?
2010-11-10

  dagbokspoesi
Stark text, gillas!
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Fagnes
Fagnes