Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...denna sommaren hjälpte det inte att be...


Snart sommar...

Snart sommar
Ännu en sommar
Soliga dagar
Varma kvällar
Ljusa nätter

Snart sommar
Åter en sommar
Ännu en sommar
Utan glädje
Utan dig hos mig
På riktigt

Du är alltid
Hos mig
Inuti
Alltid djupt där inne

Jag ber ödmjukt
Varje kväll
Till Gud
Den vänliga guden
Som tar och som ger

Att denna sommar
Bli sommaren
Då du
Ser mig
Som jag ser dig
Då du
Och jag
Kan möta en sommar
Tillsammans…

TT

© 2010




Prosa av TT
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-11 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TT
TT