Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herran syli




Rukouksessa olemme kaikki samanarvoisia
Herra ei katso kuka on vanshurskaampi
hänen silmiensä edessä olemme yhtä raadollisia tai vanshurskaita

Me ihmiset laitamme ne jotka ovat onnistuneet elämässä
saavuttaneet mainetta ja kunniaa
ylimmälle korokkeelle

Kiitos Herralle että hänen kasvojensa edessä
riisutaan tittelit ja arvot

Herra rakastaa meitä ihmisiä yhtä paljon
Herran syli on ainoa paikka
missä vallitsee täydellinen solidaarisuus




Fri vers av maija tuori
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-14 15:14



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Håller med Arja Savela ....
2010-12-16

  arja savela
Tämä ihmisten lokerointi vaan pahenee vaikka kaikki ovat yhtä tärkeitä ja kaikilla on sama ihmisarvo. Sanon itsellenikin usein etten ole huonompi ihminen vaikka olisin kuin kipeä. Hyvin kirjoitettu ja uskon että se on totta
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori