Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheter


Ger mig själv tid
att ägna min
uppmärksamhet
åt mig själv

låter nu stillheten
få verka i mitt inre,
för att ge plats och
uppleva nya rum
även nya möjligheter




Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-14 15:48



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Vackert. Och viktigt. Att sakta ner och känna efter kan vara livsviktigt ibland.
Gillar.
2010-11-16

  Anna*
Mmmm, fint!
2010-11-16

  Anna Nickolausson
den ger verkligen sinnesro
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne