Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diffus turbulens

Genom ödesdigra nätter, har jag tänkt på dig
Genom dagar av gråskalor, hör jag åter din röst

Som ett fragment på trumhinnan består du

Jag har färdats 500 mil fram och tillbaka utan att ens vara i närheten
Utan att ens vara i närheten har jag färdats djupt in i mig själv

Jag förstod inte orden som kom över din läppar
Jag förstod inte att tiden kunde göra så ont

Som ett fragment på trumhinnan består du
Det är allt.




Fri vers (Fri form) av Caroline Lundström
Läst 337 gånger
Publicerad 2010-11-15 23:31



Bookmark and Share


  sotlugg
hade velat ha något mer unikt. istället för femhundra mil. men jag ska inte klaga.
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lundström
Caroline Lundström