Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SURUN KOSKETUS


Kosketa poskeani

Hyväile vielä tuokion

Kohta päästän sinut


Haluaisin jo nauraa

Olethan asunutkin jo niin kauan

minussa

jättä minut vähäksi aikaa rauhaan


Mutta tule tataisin kun tarvitsen sinua

pysyttele siinä aika lähellä

Surutyöni ei ole vielä valmis




















Fri vers av maija tuori
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-16 10:40



Bookmark and Share


  Arja Söderfeldt
Hyvin sanottu!
2011-03-16

    ej medlem längre
Kaunis runo!
2010-11-17

  arja savela
Jokaisen suru on ainutlaatuinen, niin myös surutyö. Tuntuu että jo välillä helpottaa koska haluat jo nauraakin välillä! Kauniisti kirjoitettu!
Halaus
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori