Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfinna hjulet igen


Du säger att man inte ska blanda ihop.
Att det har olika alkemi.
Jag tycker nog det är lite trångsynt.
Ljuset är väl ändå alltid samma ljus?
Mörkret och skuggorna vid samma tröskel?
Men i okända marker kan alltför många vägskäl skapa apati.
Samtidigt är det ju så roligt att blanda själv!
Även om hjulet redan är uppfunnet så behöver inte det betyda att resan till att uppfinna hjulet igen är meningslöst. Eller?




Fri vers (Fri form) av Grå
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-16 21:32



Bookmark and Share


  Urban Dafteke
Inget ljus är samma ljus.

Men tro fan man ska skôj
och uppfinna hjulet i all oändlighet.
En dag uppfinner man
friktionsdäcket Doro.

Då är det kul!!



´
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Grå
Grå