Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska på avstånd

Mitt hjärta vill skrika
bryta sig ut, ur dess trånga vrå

Jag älskar dig
men du är så svår att nå

De här tårarna
är så tunga att bära

Det enda jag vill
är att ha dig tätt intill, väldigt nära

Känslor förutom ångest
som egentligen inte borde få finnas

Tydligen så var vi
ingenting att minnas




Fri vers av devotion
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-06 02:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark emotionellt, närainpå skrikande. Gott i sin skrift.
2011-05-04

  ThePrettyPoPuP
åh.. ögonen blev tårfyllda och det är svårt att se vad som står på skärmen. denna texten berörde mig verkligen och jag vet hur det känns. du satte verkligen ord på det och så himla fint. mycket bra jobbat.
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

devotion