Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eksynyt




Olen eksynyt elämän valtatiellä

Tartu käteeni Herra

Minua pelottaa


Sulje syliisi

Anna minulle turvasi

Ohjaa minut oikealle tielle


Levähdetään yhdessä

Kulje vierelläni etten enään eksyisi


Maailma on niin kova

Asfaltti polttaa jalkojeni alla

saata lapsesi kotiin




Fri vers av maija tuori
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maija tuori