Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Chateaux Vadeaux (i detta fall i Metz, FRA) http://www.tompgalvin.com/places/fr/metz.htm




Aforism: Apropos Naervaroux

~*~

Man kanske skulle vara här mindre

för dessa tider brukar visa på ca 4000 läsningar, medan de aktiva veckorna uppvisar knappt hälften
om det nu var därför man skrev...

vilket det inte är

så därför kommer texter naturligt som alltid

 

LPWJ 21/11/10

e-bok: 



amfora (över100aforismer)




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-26 19:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bra tänkt.
2010-11-27

  Yrre VIP
Så sant så att det gör ont.Kram på dig!
2010-11-26

  L Patrik W Johansson VIP
Ja falska har vi väl nog av...

=)

Be well,
LPWJ
2010-11-26

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Ja Du är en sann Filosof D :))

applåder

kb
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP