Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa

de säger att man är sig själv lik,
att vägen man vandrar är unik.
de säger att jag är egen,
att mina fötter följer just dem stegen.

jag säger att jag ser i din blick,
att vi delar allt jag fick.
jag säger att vi är av samma slag,
det har vi varit sedan min första dag.

från de små läpparna,
till våra runda kinder.
hur vi möter och bestiger,
livets hinder.


jag säger att jag ser i allt du gör,
kärleken till din dotter
är allt du hör.
jag säger att jag är stolt över vad jag har,
att jag är av samma slag,
som min älskade far.




Fri vers av isabell.larsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-26 22:06



Bookmark and Share


  wildrose
Fin kärleks förklaring
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson VIP