Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Tystnaden


Försök att låta
tystnaden verka
i ditt inre,
våga släpp
lös dom
inre känslor,
som försöker
tränga sig fram

våga släpp
taget om dom
och våga upplev,
tillåt dig att känna
den befrielse,genom
att bara våga försöka
att älska dig
själv mer.




Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-27 13:19



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Mycket bra, livsviktigt.
2010-12-09

  Maiah VIP
Klokskap rätt igenom
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne