Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är en sjuk jävel


1, 2, 3

Du får mig att vilja
du får mig att tro på mig själv
Ingenting är omöjligt.

Jag är som en skugga.

Du är så fantastisk
Du är så skjut bra
Du är så givmild

Man är som borta.

Finns alltid där när det är jobbigt.
Kommer och ser efter om jag mår bra.
Det kan bara bli bättre.

Känner mig som ingen.

Det är en lång väntan
Vet aldrig riktigt när

Men när du kommer är det som...
du kanske borde stanna
aldrig lämna mig
skulle vi kunna göra allt vi drömmer om.






Övriga genrer av Ninfa
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-30 11:52



Bookmark and Share


  Herakles
Du ger mig gåshud.
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninfa
Ninfa