Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystik och logik

 

 

nattande älskade

du är natt

jag är dag

utan dej blir jag svag

du har rötter ner i mystiken

jag är danad i logiken

du är min skatt

jag är din dagande älskade

jag hjälper dej att 

leva i världen

du hjälper mej att nå Gud

Tillsammans är vi

yin och yang

du och jag ett sammanhang

vi lever i och med varandra

lyckliga ska vi vandra

Djävulen håller vi utanför

vår kärlek är för stark

vi älskar i en park

Mystik och logik

vi kommer i ett samfällt skrik

Min dag är ditt smek

din natt är min längtan

logik och mystik i symbios

vår kärlek går i lås.

 



 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-04 00:55



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Låter som en bra, dynamisk kombination!
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna