Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill



Allt jag vill är att kyssa dej fri

lyssna dej

känna dej

se dej

Det är allt jag vill

Du och jag i kärlek

Andas ut nu älskade

Jag älskar dej

Inget ont händer dej här

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-04 04:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ömt och vackert skrivet
2010-12-04

  AnnKrstd
Fin vilja som andas löfte om trygghet o värme
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna