Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv där det är vi två

Jag tittar på bilden på min mobil
bilden där du är med

Du står på en stol och kollar in i kameran
med ett hemlighetsfullt leende som gör att
man börjar undra vad du egentligen tänker på.

Jag går in till telefonboken och letar upp ditt namn
Min tumme vilar över den gröna luren som jag så lätt
skulle kunna trycka på .

Men jag lägger ner mobilen och lägger mig i sängen
och dagdrömmer om ett liv där det är vi två




Fri vers av Hannah-Veronika
Läst 202 gånger
Publicerad 2010-12-04 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah-Veronika