Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Du kom till mej på sjukhuset


You looked at me, and You opened up my heart

You told me a joke, You put me to the start

Allting började gro, ja det tog en ryslig fart

Vår vänskap var ett mirakel så ljuvligt underbart

                                     
                                    *


Mitt medvetandes nersläckta kalla hus

fylldes med ett magiskt underbart värmeljus

Illusionerna och skiten spolades bort i ett dånande brus

när Du & & jag & Gud tumlade i Kärlekens nyktra rus







Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-04 23:18



Bookmark and Share


  Anna*
Härlig utveckling till kärlekslycka =0)
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna