Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regression i jagets tjänst


Ska vi bygga inomhuskoja... tillåta oss att bli barn igen?

Kojpicnic... berätta historier och sagor medans regnet smattrar på rutorna.





Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-06 17:50



Bookmark and Share


  Anna*
Låter mysigt! Varför inte?!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna