Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stockholmssyndrom


du är väl här frivilligt?
dina handleder skavda
du är väl här frivilligt?
vid mitt element

du möter min blick och jag ryser
det brukade vara jag
som ägde maktlösheten
men nu
kan du inte vägra mig
från att stryka din kind

dina läppar söker mina
för du har gett upp
din åtrå&tillit
har landat i min famn

utan för mitt fönster singlar snön
ingen hörde dig skrika
förra måndagen då jag slängde bort nyckeln

du är här frivilligt
dina armar trötta
du är här frivilligt
vid mitt element

du vilar huvudet mot mitt bröst




Fri vers av kärleksbarn
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 17:54



Bookmark and Share


  objekt3
jag vet inte om det är så frivilligt
jag får tvinga mig lite

jag menar där vill jag nog inte vara
och jag tänker att du känner det

(känns det bra?)
2010-12-08

  Si.a
Jag har lekt med tanken att skriva en dikt med samma rubrik, men den skulle inte alls bli lika bra :)
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn