Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan ta honom. jag vill inte ha honom.



fimpar cigaretten
väger dig med blicken

du kan ta honom.
jag vill inte ha honom.

din mörka blick
din jävla fitta
fast egentligen bryr jag mig inte
han har inte vett att uppskatta mig
jag är glad
om han kan uppskatta någon

jag är färdig med att slita,
sparka på döda hästar.
ta honom.

jag ville ha honom
med hela kroppen
själen
hjärnan
och varje nervände brann av
varje gång jag såg honom

men kära du
du kan ta honom
för jag är trött på fega män
och dimridåer

så om du tror att du vill ha honom
stig fram!

och ta honom






Fri vers av kärleksbarn
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-29 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn