Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas insikt

 

Orden hängde kvar i luften

då drömmarna tog slut 

jag vaknade

med ett djupt andetag

 

Vem var jag nu

när tankarna klarnat

med tankarna kom känslan

efter intuitionens vila

 

Livets smärta

vattnade min själ

någonstans fanns en sanning

mellan tårar och skratt

 

Medvetenheten vilade

integrerad bland alla ord

fanns vägen framåt

väl bevarad i ett hjärta




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-09 21:53



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det känns så tryggt. Innerligt skrivit av dej. Jo detta gillar jag.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP