Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love makes the....




...Soul go around.







Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-10 18:24



Bookmark and Share


  Anna*
Quite right my dear!
2010-12-11

  Ninananonia VIP
:) Bra!
2010-12-10

  prinscess VIP
of course
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna