Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets låga

 

 

Jag försöker ge näring

åt

livets låga

underhålla

min

 kropp och själ

så gott jag kan

 

jag vill så gärna

se

livets möjligheter

skifta i nya

färger

 




Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 561 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-11 13:20



Bookmark and Share


  Elwania
häftig bild
livets låga som brinner
,med essensens visdom
jag gillar din text
2011-01-15

  Söderman
Superbt skrivet min vän!
"Livets låga", ja det är
väl kärnan i våra liv.
Vi vill, hoppas och önskar
och gör så gott vi kan för
att få uppleva "nya färger".
Sant!
2010-12-28

  Anna*
Då är vi två då! Jättefint skrivet! Applåder
2010-12-23

  Elaine Hildenborg
Den här var väldigt tjusig. Vackert.
2010-12-22

    ej medlem längre
Djup suck av välbehag..
Utsökt titel dessutom "Livets låga"
2010-12-21

    ej medlem längre
Hoppfullt och fullt av tillförsikt-fint!
2010-12-17

  Suzy med punkterna
Förtjusande fint
2010-12-13

  Maiah VIP
Fint diktat! Att ge näring åt sin livslåga är viktigt oavsett om man är ung eller gammal....
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne