Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns de som säger att döden bara är en omvandlingsfas, fan vet...




Att leva är att dö en smula och om och om igen

 

Hennes varma tårar

immade igen hans ögon

i dimman

tog hon några steg bakåt

tillräckligt långt

att han bara anade

hennes närvaro

när hennes hjärta viskade

sitt farväl

med det sin sorg

och outtalade önskan

om att få finnas

igen




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 1521 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-12 09:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nära kryper orden.....
2010-12-12

  Bjarne Nordbö
Vaknad i natt och skrev ner några rader. Blev nästan rädd när jag såg din titel, undrade om vi var i samma dröm.
Gillar hur du får till det på slutet. Där du delar känslan så det känns som om det var jag. Snyggt.
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP